O kompaniji

Auto Milovanović d.o.o. bavi se prodajom auto dijelova za sva evropska, korejska, japanska i američka vozila. Kupujte iz prve ruke!

Uprava kompanije

slajd_o_nama1
slajd_o_nama2

0

Preko 50000 artikala

0

Preko 4500 artikli u vlastitim brendovima

0

Preko 18 poslovnica u 3 zemlje EX-YU

O kompaniji

 

Auto Milovanović d.o.o. bavi se prodajom auto dijelova za sva evropska, korejska, japanska i američka vozila. Uprava preduzeća se nalazi u Banjoj Luci, u ulici  Ivana Gorana Kovačića bb, Bosna i Hercegovina. Posjedujemo veliki asortiman auto dijelova, prateće opreme, servisne opreme, te motornih ulja visokog kvaliteta, po vrlo povoljnim cijenama.

Generalni smo zastupnici mnogih svjetskih brendova za Bosnu i Hercegovinu, što nam omogućava konkurentnost na tržištu, a vama garantovano najniže cijene. Naš moto, koji je prepoznat od strane klijenata, glasi „Kupujte iz prve ruke“.

Konstantan rad na edukaciji našeg osoblja, omogućava veoma profesionalan i savjetodavan pristup prema krajnjim korisnicima, a uslugu podiže na nivo, koji prevazilazi odnos prodavac – kupac. Dobro došli u jedan od naših maloprodajnih objekata!

 

Naša misija

 

Auto Milovanović d.o.o, kao jedan od vodećih lidera iz oblasti trgovine auto dijelova i servisne opreme u BiH, konstantnim poboljšanjem postojećih asortimana i razvojem kvalitetnije usluge, želi ostvariti postavljenje ciljeve i misiju organizacije.

Visoki imidž Auto Milovanović d.o.o na tržištu, razvijaće se ispunjenjem zahtjeva i ostvarivanjem zadovoljstva vijernih kupaca.

Primjenom načela, zahtjeva standarda ISO 9001:2008, težiće se ostvarivanju stalnih pobošljanja i povećanju djelotvornosti procesa sistema upravljanja kvalitetom u cjelini.