LAUNCH

LAUNCH Tech Co. Ltd. je osnovan 1992.godine i danas je svjetski predstavnik u auto “aftermarket” industriji, nudeći pun obim opreme za servisere i radionice. Sjedište LAUNCH INDUSTRIAL PARK-a je u oblasti Shenzhen-a, ekonomskog centra jugoistočne Kine. Danas je LAUNCH, u samom svjetskom vrhu, na dobrom glasu zadovoljnih servisa, kako sa elektronskim tako i sa mehaničkim sklopovima opreme ,što je presudno za servise. Svi proizvodi su proizvedeni u sopstvenim proizvodnim objektima sa najmodernijim aparatima i mašinama. Više od 80.000 dijagnostičkih uredjaja serije X-431 je proizvedeno u fabrici u Shenzhen. LAUNCH je i najveći proizvođač auto dizalica u Aziji sa oko 30.000 komada godišnje.

Tri stotine provjerenih inženjera radi u kompaniji na sopstvenoj visoko tehnološkoj opremi, razvojnim odjeljenjima i laboratorijama. LAUNCH ukupno ima oko 2.500 radnika na objektima u Shenzhenu i Shangaju. Svi poduhvati su u skladu sa ISO 9000:2000 i QS9000 ovlašćenjima.

Launch nastavlja sa globalnim proširivanjem i danas ima 13 filijala pokrivajući Sjevernu Ameriku, Evropu, Centralnu i Južnu Ameriku, Srednji Istok i Sjevernu Afriku, Južnu Afriku, Kinu i Azijski Pacifički region. Kroz ove kompanije, Launch posluje sa 400 distributera u 60 zemalja.

Zbog ovakvih konstrukcija, budući i sadašnji tržišni podaci konstantno pristižu u glavnu centralu razvojne službe, koja obezbjeđuje brze i potpune reakcije na tržišne promjene.

LAUNCH u svom asortimanu nudi

  • autodijagnostiku
  • ispitivače akumulatora
  • auto dizalice
  • čistače/ispitivače dizni
  • uređaje za izmjenu/zamjenu ulja u automat. mjenjačima
  • auto klime
Posted in Brendovi.