Najveći izbor akumulatora!

Brend CIAK Battery kompanije C.I.A.K. d.o.o. obuhvata putnički, teretni i moto program te industrijske, nautičke i solarne baterije.

S obzirom na saradnju s najvećim proizvođačima akumulatora na svijetu, akumulator CIAK Starter predstavlja kvalitativno najbolji odabir sa savršenim omjerom uloženog i dobivenog, dok CIAK Starter AGM s tehnologijom START-STOP prati najnovija tehnološka dostignuća i ide u korak s potrebama tržišta.

CIAK Starter Tractor Profi svojim je specifikacijama i tehnologijom primarno razvijen za izuzetno teške uslove rada: za izloženost vozila dugim naporima te radu na visokim temperaturama, dok linija Atlantis nudi akumulatore dvostruke namjene što znači da služi za pokretanje motora manjih i srednjih plovila, ali i za opskrbu električnom energijom na brodu ili kamperu.

CIAK Battery asortiman nudi pokretačku snagu koju tražiš, a cjelokupnu ponudu akumulatora i baterija možete pronaći u svim našim poslovnicama.

Zatražite Auto Milovanović / CIAK auto RED SPOT karticu lojalnosti u našim prodajnim objektima širom BiH i ostvarite POPUST na više od 15.000 artikala.

Kontaktirajte nas sada na naš besplatan broj 0800 51 053 jer Vaše vozilo zaslužuje najbolju brigu tokom zime.

Omogućena je i kupovina na 4 RATE za radnike preduzeća sa kojima imamo potpisan Ugovor.

Kupujte iz prve ruke sve za Vaše vozilo!

Kontaktirajte nas

1 Step 1
Vaši podaci
Podaci o vozilu
Pogonsko gorivo
Vaše pitanje
Kako da Vas kontaktiramo?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right