Jedinstveni kapacitet od 110Ah i 1000A pokretačke snage!

CIAK Starter Tractor Profi je jedinstveni akumulator specijalno razvijen i prilagođen upravo najrazvijenijoj upotrebi na poljoprivrednim mašinama. Akumulator bez prave konkurencije na tržištu i u specijalnoj ponudi namjenski za poljoprivredna vozila i mašine.

Prvo mjesto po važnosti među poljoprivrednim mašinama pripada traktoru jer je on osnovna pogonska i vučna mašina tokom poljoprivrednih radova. Upravo zbog te važnosti, ali i njegove cijene potrebno mu je posvetiti posebnu pažnju u smislu održavanja i pravilnog rukovanja jer će se jedino tako osigurati njegova pouzdanost, funkcionalnost i trajnost.

CIAK Starter Tractor Profi  je jedinstveni akumulator specijalno razvijen i prilagođen upravo najzahtjevnijoj upotrebi na poljoprivrednim mašinama. Jedinstvenog kapaciteta od 110 Ah i izuzetne pokretačke snage od 1000 A, CIAK STARTER Tractor Profi akumulator je bez prave konkurencije na tržištu u specijalnoj ponudi za namjenski poljoprivredna vozila i mašine.

Posebnost ovog modela je što CIAK Starter Tractor Profi svu inovativnu tehnologiju i izuzetnu snagu i kapacitet ima u standardnim dimenzijama akumulatora od 100 Ah.

CIAK STARTER TRACTOR Profi

Partner za siguran start!

Velika snaga i kapacitet

Inovativna tehnologija

Visoka pouzdanost

Funkcionalnost

Dugotrajnost

Profesionalac među poljoprivrednim akumulatorima!

Zatražite Auto Milovanović / CIAK auto RED SPOT karticu lojalnosti u našim prodajnim objektima širom BiH i ostvarite POPUST na više od 15.000 artikala.

Kontaktirajte nas sada na naš besplatan broj 0800 51 053 jer Vaše vozilo zaslužuje najbolju brigu tokom zime.

Omogućena je i kupovina na 4 RATE za radnike preduzeća sa kojima imamo potpisan Ugovor.

Kupujte iz prve ruke sve za Vaše vozilo!

Kontaktirajte nas

1 Step 1
Vaši podaci
Podaci o vozilu
Pogonsko gorivo
Vaše pitanje
Kako da Vas kontaktiramo?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right