Pouzdan partner na svakom putovanju!

U vrijeme godišnjih odmora najveći broj ljudi se odlučuje na putovanje koje za mnoge znači put od nekoliko stotina kilometara, često u velikim gužvama i pri velikim vrućinama. Priprema auta za putovanje, posebno ako ga većinu godine vozite isključivo u gradu, podrazumjeva provjeru nekoliko ključnih tačaka koje najčešće uzrokuju kvar na autu.

Jedna od stvari koje je potrebno provjeriti među prvima je stanje akumulatora. Rašireno je mišljenje da se akumulator kvari isključivo zimi, međutim, istina je da automobil generalno teže podnosi visoke temperature, pa je tako i akumulator izložen riziku od kvara. 

CIAK Starter je akumulator koji kvalitetom predvodi klasu standardnih akumulatora s tehnologijom bez održavanja i koji znatno smanjuje troškove stvarajući korisniku idealan omjer uloženog i dobivenog.

Prateći nova tehnološka dostignuća i potrebe tržišta stvoren je i prvi START-STOP akumulator: CIAK Starter AGM. Ključna prednost ovih akumulatora je u primjeni novih tehnoloških dostignuća kako bi bili pogodni za hiljade puta više paljenja/gašenja vozila nego prethodne tehnologije izrade akumulatora.

CIAK Starter akumulatori

Ugodno i bezbrižno putovanje želi Vam CIAK Auto!

Visoka pouzdanost

Visok stepen izdržljivosti

Nove tehnologije

Smanjeni troškovi

Dugotrajnost

Visoka klasa standardnog akumulatora s tehnologijom bez održavanja

Zatražite Auto Milovanović / CIAK auto RED SPOT karticu lojalnosti u našim prodajnim objektima širom BiH i ostvarite POPUST na više od 15.000 artikala.

Kontaktirajte nas sada na naš besplatan broj 0800 51 053 jer Vaše vozilo zaslužuje najbolju brigu tokom zime.

Omogućena je i kupovina na 4 RATE za radnike preduzeća sa kojima imamo potpisan Ugovor.

Kupujte iz prve ruke sve za Vaše vozilo!

Kontaktirajte nas

1 Step 1
Vaši podaci
Podaci o vozilu
Pogonsko gorivo
Vaše pitanje
Kako da Vas kontaktiramo?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right