A-N

A-N Parts osnovan je u Konyi 1998. godine kako bi se udovoljilo potrebama turske automobilske industrije. Sljedećih godina počeo je proizvoditi svjećice za putničke automobile i lagana komercijalna vozila. A-N kontinuirano ulažu u novorazvijene tehnologije i povećavaju kvalitet i učinkovitost proizvodnje. Naglasak koji je stavljen na kvalitetu i zadovoljstvo kupaca ojačao je A-N Parts kao jednog od glavnih dobavljača u automobilskog sektoru u Turskoj. A-N Parts svoju snagu koja je potrebna tokom njegovog napretka i razvoja duguje iskusnom i obučenom osoblju te to potvrđuju izvozom u mnoge zemlje Evrope, Južne Amerike…

U maju 2021. započinju proizvodnju svjećica sa mašinama s dnevnim proizvodnim kapacitetom od 80 000 komada, pored toga počinju proizvodnju matica kotača, vijaka kotača, klinova kočionih čeljusti, dijelova za popravke za automobilsku industriju koristeći metode hladnog oblikovanja.

Trenutno A-N Parts Co. gradi novu proizvodnu halu sa 14.000 kvadratnih metara, gdje će se prikupiti sve proizvodne linije do kraja 2022. godine.

Posted in Brendovi.