Auto-Milovanović punopravni član CIAK Grupe

Auto-Milovanović, jedan od lidera iz oblasti trgovine auto-dijelovima, servisnom i pratećom opremom u Bosni i Hercegovini, od danas postaje punopravni član CIAK Grupe, jednog od najvećih distributera auto-dijelova i opreme u regionu.

„Na tržištu Bosne i Hercegovine, Srbije i Sjeverne Makedonije uspješno poslujemo već 23 godine i od strane kupaca prepoznati smo kao jedan od lidera u našoj branši. Naš uspjeh gradili smo na stabilnim osnovama, povjerenju, sigurnosti, pristupačnosti, te širokom asortimanu, prilagođenom zahtjevima naših kupaca. Naše odlike, jake strane i pristup tržištu prepoznati su i od strane jedne od najvećih grupacija na tržištu auto-dijelova, servisne i prateće opreme u regionu, te je odluka da postanemo dio takve grupacije bila samo prirodni slijed našeg daljeg osnaživanja i rasta, koji sa sobom nose još veći asortiman proizvoda, svih poznatih svjetskih proizvođača, te prije svega brojne benefite za naše kupce“, istakao je Dejan Milovanović, direktor Društva Auto-Milovanović, dodajući da svoje poslovanje nastavljaju pod istim, prepoznatljivim imenom, ali sada sa velikom podrškom regionalne grupacije.

Grupacija CIAK trenutno zapošljava više od 1500 radnika na preko 150 lokacija u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji, a pridruživanjem, Auto-Milovanović ima namjeru da nastavi sa daljim zajedničkim razvojem djelatnosti, integracije i sinergije poslovanja svih društava u sastavu CIAK Grupe.

 

 

Posted in Desavanja.