BLUE PRINT

Blue Print je pravi izbor za kvalitetne rezervne delove za azijske, američke i britanske putničke automobile, kao i laka komercijalna vozila.

Blue Print snabdeva tržište kvalitetnim komponentama i tehničkim rešenjima za više od 160 različitih vrsta proizvoda.

Celokupan Blue Print asortiman sastoji se od preko 23.000 artikala, uključujući i OE proizvode, originalne komplete i specijalne alate za preciznu ugradnju.

Najvažnije grupe proizvoda su filteri, kvačila i komponente kočionog sistema. U kategoriji filtera, Blue Print ima izuzetnu ponudu od preko 2.000 filtera za ulje, vazduh, gorivo i kabine za evropska, azijska i američka vozila.

 

Više od 1.100 kompleta kvačila za evropske i azijske modele su takođe deo Blue Print asortimana koje se konstantno proširuje. Detaljna uputstva za montažu isporučuju se sa svim kvačilima, tako da su i najsloženije popravke lako izvodljive.

Blue Print asortiman se svakog meseca proširuje sa oko 100 novih proizvoda. 60% zahteva generisanih od strane korisnika našeg elektronskog kataloga pretvara se u nove artikle Blue Print-a.
Vrhunski kvalitet proizvoda rezultat je stroge kontrole kvaliteta i svi proizvodi prolaze kroz intenzivno testiranje kako bi odgovarali ili čak i prevazišli OE specifikacije i standarde.
Blue Print proizvod koji vam je potreban možete lako i brzo pronaći na besplatnom pretraživaču delova: https://partsfinder.bilsteingroup.com/sr, a zatim ga kupiti u Auto Milovanoviću.

Posted in Brendovi.