DRiV

DRiV ™ je vodeći svjetski dobavljač inovativnih proizvoda i usluga na tržištu putničkih i komercijalnih vozila. Sa više od 31 000 zaposlenih poslujemo u dva poslovna segmenta: Motorpars - kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača zamjenskih dijelova sa više proizvodnih linija i brendova; i Ride Performance - premium partner vodećim svjetskim proizvođačima originalne opreme (OE).

Više od jednog vijeka DRiV ™ razvija inovativne proizvode koji su našim kupcima potrebni za proizvodnju vozila sljedeće generacije i održavanju neprestano rastućeg segmenta postojećih vozila. Svojim kupcima smo preferirani partner zahvaljujući globalnom inženjeringu, proizvodnji, distribuciji i obezbjeđenom korisničkom servisu. Nastavljamo sa razvojem novih tehnologija koje poboljšavaju performanse i udobnost vozila, uslužujući kupce sa 59 proizvodnih lokacija i 26 inženjersko-tehnoloških centara.

DRiV nudi portfolio pouzdanih i vodećih brendova u auto industriji, koji uključuje: Ferodo, Moog, Monroe, Champion, Jurid, Wagner QS, Beral, Goetze, Payen, Nural, Glyco, AE, Beru, Quick Steer i druge.

Mi smo dinamična, rastuća kompanija sa izraženom strašću prema izvrsnosti i inovacijama. Naša pokretačka snaga su naši ljudi, koji dijele strast da budu najbolji; disciplinovana pažnja prema detaljima; konkurentnost; i žestoka odlučnost da se ispuni sve na šta smo se obavezali.

 

Posted in Brendovi.