FEBI

Kao pionir na nezavisnom tržištu rezervnih delova, febi je među prvima započeo proizvodnju auto-delova čiji je kvalitet podjednako dobar ili viši od kvaliteta originalnih delova.

U našem asortimanu nalaze se sve značajne komponente za profesionalnu popravku svih popularnih brendova i modela vozila.

Naša ponuda od preko 27.000 rezervnih delova za putnička vozila konstantno se proširuje, jer naša misija je da ponudimo nove proizvode na nezavisnom tržištu delova što je pre moguće.

Glavne grupe proizvoda u febi asortimanu su: Upravljanje i oslanjanje, Gumeno-metalno delovi, Komponente kočionog sistema, Elektronika i senzori, Elektrika, Razvod pogona motora, Tečnosti…

 

febi bilstein rešenja za popravke dostupna su širom sveta, u preko 150 zemalja. Kao deo internacionalne kompanije bilstein group, febi je preko 21 filijale i izabranih partnera direktno prisutan u više od 70 zemalja.

Sve ovo nas izdvaja kao izbor broj 1 na tržištu nezavisnom tržištu auto-delova - kako u prošlosti, tako i u sadašnjosti i budućnosti.
febi proizvod koji vam je potreban možete lako i brzo pronaći na besplatnom pretraživaču delova: https://partsfinder.bilsteingroup.com/sr, a zatim ga kupiti u Auto Milovanoviću.

Posted in Brendovi.