INA

INA brend, deo Schaeffler grupacije, bavi se proizvodnjom i razvojem kotrljajućih ležaja i linearnih sistema. U svom proizvodnom asortimanu imaju: igličaste ležajeve, Y ležajeve, natezače i komplete natezače, linearne tehnike.
Schaeffler Group je jedan od najvećih njemačkih i evropskih industrijskih preduzeća u porodičnom vlasništvu. U okviru ove grupe nalaze se poznati brendovi LUK, INA, FAG. U okviru brendova vodeći proizvodi jesu LUK kvačila, INA španeri, FAG ležajevi točka. Schaeffler Group je prisutna na 180 lokacija u 50 zemalja širom svijeta. Ovo je kompanija koja je čvrsto okrenuta budućnosti i investicijama u razvoj, te 4.800 od oko 70.000 zaposlenih širom svijeta, svakodnevno radi na razvoju novih proizvoda i tehnologija. Impozantan podatak je da oko 1.100 pronalazaka, svake godine, ova kompanija registruje kao patent!
INA proizvodi su odraz kreativne primjene tehničkih rješenja, kao i vrhunskog inženjeringa i visoke stručnosti u proizvodnji za krajnje korisnike. INA – INOVACIJA u pokretu!

INA u svom asortimanu nudi

  • španeri
  • remenice
  • roleri
  • setovi remenja
Posted in Brendovi.