Počela gradnja kuće porodici Švraka

Obavještavamo sve naše klijente, vlasnike prodavnica auto-dijelova i mehaničare, koji su učestvovali u skupljanju novčanih sredstava za izgradnju kuće porodici Švraka, da su radovi na istoj u toku.
Podsjećamo da su se naši mehaničari na 7. Kućnom sajmu auto-dijelova, servisne i prateće opreme “Kupujte iz prve ruke”, koji je 01.03.2020. održan u Banjaluci, odrekli svojih zagarantovanih nagrada, te smo tako, umjesto planiranih 10000,00 KM, skupili 22000,00 KM i odmah ih uplatili na žiro račun Danijele Švraka, samohrane majke četvoro djece, čiji je suprug prošle godine umro od karcinoma. Nažalost, situacija u vezi sa pandemijom je sve usporila, ali osmjeh na dječija lica se vratio.
Pošto je adaptacija trošne kuće bila nemoguća, po Danijelinim željama, urađen je idejni projekat nove kuće. Naravno da ovaj novac nije dovoljan da se radovi na kući privedu kraju, pa ovim putem pozivamo sve privredne subjekte i sve vas pojedince, koji možete izdvojiti neka novčana sredstva, da se ujedinimo i da pomognemo ovoj hrabroj ženi, uplatom na žiro račun:
KOMERCIJALNA BANKA: 571-020-01037199-28
Švraka Danijela

Takođe, na kraju želimo da se zahvalimo svim svojim prijateljima, kumovima (hvala vam za ideju i upornost… sve znate💪🏻), našim zaposlenima i poslovnim partnerima na podršci.

Posted in Aktuelno.