Posjeta firmi “Tomex“ u Poljskoj

U periodu od 19. do 23.10.2018. godine, 25 profesionalnih kupaca i 4 predstavnika naše grupacije AM Group (Auto Milovanović, Auto Parts, Lukena auto, Lukena avtodelovi) iz BiH, Srbije i Makedonije, bili su gosti firme “Tomex“ iz Poljske. Blokovi, čeljusti i druga oprema za kočnice proizvedene od strane firme “TOMEX“  imaju neophodne sertifikate i odobrenja, a zahvaljujući visokom kvalitetu i pouzdanosti, povoljnim cijenama i fleksibilnosti u pristupu potrebama kupaca, uspješno posluju, kako na domaćem, tako i na inostranim tržištima. “TOMEX“ kočnice su jedan od najvećih proizvođača komponenti kočionog sistema u Evropi. Svake godine proizvodne hale kompanije proizvode milione kočionih blokova za putnička i kombi vozila, kao i kamione i autobuse. Savremena i inovativna tehnologija, te evropski standardi omogućavaju ovoj kompaniji da ponude najkvalitetniji proizvod.

Tokom boravka, predstavnici naše Grupacije su posjetili fabriku “Tomex“, te Poznanj, jedan od najstarijih i najvećih gradova u Poljskoj, središte Velikopoljskog vojvodstva smještenog između Berlina i Varšave. Nakon dolaska i ugodne dobrodošlice, drugi dan boravka bili smo sastavni dio brojnih gledalaca na stadionu Miejski, gdje su snage odmjerili Lech Poznań vs Korona Kielce, a za potpuni ugođaj pobrinuo se domaćin sa obezbjeđenim VIP tretmanom (VIP lože, VIP konferencijska sala, osvježenje uz hranu i piće, navijačka oprema).

Za kraj smo ostavili turističku posjetu Starom Gradu, gdje smo uživali u obilasku. I ovim putem se zahvaljujemo našim putnicima, ali i domaćinima na odlično organizovanoj posjeti.

             

 

Posted in Desavanja.