PREDNOSTI ORIGINALNIH METLICA BRISAČA

Zimski uslovi vožnje, snijeg i led, nikako ne idu sa neispravnim brisačima, jer predstavljate opasnost kako za sebe tako i za druge učesnike u saobraćaju.
Različita su mišljenja o vremenu nakon kojeg treba promijeniti metlice brisača.
Prije svega, zato što vijek trajanja metlica uveliko zavisi o tome koliko je automobil često u upotrebi i u kojim uslovima, a tu su i različita sredstva za čišćenje stakla koja koristite.

Jedan od najlakših testova kojim možete utvrditi jesu li vam metlice pri kraju je taj da prebrojite tragove koje one ostavljaju na vjetrobranskom staklu. Proizvođači metlica brisača kažu da ukoliko metlice ostavljaju do tri jedva vidljiva traga na staklu, još su dobre za upotrebu, ali uskoro ih morate mijenjati. Ako su tragovi izrazito vidljivi i ima ih više, predugo ste čekali.

Kada jednom utvrdite da je vrijeme mijenjanja metlica, možete se obratiti svom serviseru, automehaničaru ili stručnom osoblju u prodavnici auto dijelova, koji će znati koje metlice savršeno odgovaraju vašem automobilu. U prodavnicama autodijelova Auto Milovanović izmedju ostalog imate veliku ponudu premium metlica brisača, koje uz našu Red Spot karticu povoljnosti možete kupiti po cijeni koja je jeftinija za 10%. Napominjemo da smo ovlašteni distributeri za brendove, koji proizvode brisače, kao što su Bosch, Valeo, Champion i Rubby.
Kvalitet dobrih metlica leži u tome da su što tiše. Većinom su metlice podijeljene prema milimetraži i načinu montaže i dostupne su u svim maloprodajnim objektima Auto Milovanović.

Prednosti originalnih metlica brisača:

• visok kvalitet izrade
• veća otpornost na promjene temperature i UV zrake
• kvalitetno brisanje i pri većim brzinama (manji uticaj vjetra)
• jednostavna zamjena
• temeljno čišćenje vjetrobranskog stakla, bez razmazivanja
• izuzetno dug vijek trajanja
• veća sigurnost u saobraćaju
• integrisani indikator istrošenosti (kod AERO metlica)

Korisnici Auto Milovanović i Auto Parts Red Spot kartice povoljnosti ostvaruju, dodatni popust na kupovinu filtera klime, Elf ili Total ulja i još preko 18 000 artikala iz našeg asortimana.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, tražite savjet ili vam je potrebna brza asistencija, pozovite naš besplatan info broj 0800 51 053.

 

Posted in Desavanja, Red Spot.