STC

STC je španska kompanija osnovana 2000. godine. Posvećena je distribuciji rezervnih dijelova za automobile i komercijalna vozila.

STC se specijalizuje za rezervne dijelove kao što su guma, metal, proizvodi od gume i metala i proizvodi od plastike. Kompanija pokriva potrebu za ovim dijelovima u većini međunarodnih flota, bilo azijskih i / ili evropskih automobila.

STC ima snažno prisustvo u Španiji, Purtugalu i Italiji i ima dodatnu izvoznu aktivnost izvan Evropske zajednice. U tom kontekstu, STC već ojačava svoj brend na tržištima Maroka, Alžira i Izraela.

STC je kompanija sa dugom istorijom koja radi sa timom zaposlenih sa velikim iskustvom u ponudi automobila.

Misija kompanije zasnovana je na zadovoljstvu kupaca i posvećenosti stalnom usavršavanju naše kvalitetne usluge. Svi naši proizvodi su prilagodljivi originalima ili sličnom kvalitetu, a trenutno imamo više od 8.000 dijelova u nekoliko kataloga od metala, gume, gume i metala.

Fokus kompanije je uvijek usmjeren ka budućim i inovativnim tehnologijama koje će otvoriti nova tržišta na kojima će kompanija biti predstavljena kao agilna i efikasna firma, spremna da se suoči sa izazovima koje budućnost može ponuditi.

Od marta 2017. Auto Milovanović je ovlašteni distributer STC-a za Bosnu i Hercegovinu.

Posted in Brendovi.