TOP SPIDER

Preduzeće TOPSPIDER d.o.o. bavi se izradom gumeno tehničkih proizvoda za auto industriju, na najsavremenijim linijama visoke tehnologije, već skoro punih 10 godina, tačnije od 2006. godine. Sama firma radi preko 30 godina u auto industriji, najprije na ručno pravljenim alatima, kao zanatska radnja Toplica (od 1984.godine), a danas pod imenom Top spider. Glavni proizvodi bili su manžetne za homokinetičke zglobove, poluosovine i letve volana, a danas smo lider na srpskom i okolnim tržištima u proizvodnji i distribuciji creva interkulera.
Uvidjevši da samo kvalitet opstaje, sve naše investicije su išle u poboljšanje istog, odnosno ulaganje u najnovije tehnologije za proizvodnju. Naša velika prednost u odnosu na konkurente je naš kvalitet, kao i mogućnost izrade bilo kog proizvoda od gume u najkraćem mogućem roku, a sve zahvaljujući izuzetno velikim kapacitetima naše proizvodnje.
Izrada crijeva interkulera bilo kakvog oblika do ø 60mm i maksimalno 1 m dužine, moguća je u roku od 24h, od prijema starog crijeva. Za svako crijevo interkulera određenog modela automobila koje nemamo u ponudi, izrađujemo novo na osnovu uzorka vašeg starog crijeva koje pošaljete.
Crijeva se izrađuju od specijalne neopren gume, izuzetne su otpornosti na habanje i pritisak, odličnog kvaliteta.

TOP SPIDER u svom asortimanu nudi

  • crijeva za interkulere
  • proizvodi od gume
Posted in Brendovi.