TOPAM

Topam ležajevi za točkove, prednji i zadnji, valjkasti ležajevi, glavčine točkova i setovi ležajeva za točkove su napravljeni na najmodernijim mašinama uz korišćenje čelika visokog kvaliteta. Proizvodi su oplemenjeni karakteristikom netrošenja i velikom izdržljivošću u teškim uslovima. Vrlo smo striktni u kontroli kvaliteta i konstantno tehnološki napredujemo uz naučno-istraživačke radove na ovom polju.

Topam homokinetički zglobovi su izrađeni od najkvalitetnijeg čelika velike debljine. Svi zglobovi dolaze u setu sa masti, zatezačima i manžetnom, napravljenim od najboljih materijala koji sprečavaju curenje masti iz sistema i ulazak vode u sistem. Sve ove komponente vam garantuju najbolji i najdugotrajniji zglob na tržištu – Topam.

Topam pumpe za gorivo se proizvode prema najnovijem dizajnu i najvišim standardima kontrole kvaliteta za njihovu namjenu. U modernim EFI gorivnim sistemima, kruži do 200 litara goriva na sat (oko 3 litra u minuti) pod pritiskom od 2.5 do 3.5 bara (250-350 kPa). Proizvodi su precizno sastavljeni i potpuno testirani u našim naprednim laboratorijama sa posebnim akcentom na POM, PPS, karbonski komutator i karbonsku četkicu.

Svi Topam proizvodi se pakuju u kvalitetnu, sjajnu i vrlo čvrstu ambalažu uz garanciju.

TOPAM u svom asortimanu nudi

  • ležajeve za sve vrste automobila
  • glavčine točkova
  • setove ležajeva
Posted in Brendovi.