ZIMSKA AKCIJA!

AKUMULATORI

Potpuna snaga za vaš siguran start!

Akumulatori Start Ultra

  • pola vijeka tradicije u svijetu
  • testirani i pouzdani u našim uslovima
  • garancija 36 mjeseci

Kupovinom bilo kojeg Start akumulatora, poklanjamo strugač leda sa zaštitnom rukavicom, a odobravamo i dodatnih -15% ukoliko nam ostavite stari akumulator.

 

ZIMSKE GUME

Odaberite odgovarajuće gume za vaše vozilo iz asortimana Kelly Tires, Sava, Starfire i Profil protekt i vozite se sigurno ove zime.

Od 15. novembra na teritoriji naše zemlje zakonski je obavezno posjedovanje i korištenje zimske opreme na vozilima bez obzira na vremenske uslove.

Ova mjera na snazi biće do 15. aprila 2020.godine i podsjećamo da je kazna za neposjedovanje obavezne i zimske opreme 40,00 KM.

 

Mnogi griješe kada zimske gume stavljaju tek kada padne snijeg s obzirom na to da ljetne ne gube svojstva samo u dodiru sa snježnom podlogom, već i na temperaturi nižoj od 7ºC. Pneumatici gube elastičnost i postaju prekruti, pa ne prijanjaju dobro, dok su zimske, zbog svog hemijskog sastava, elastične i na nižim temperaturama. Dobra zimska guma ima četiri puta bolji kontakt s tlom u odnosu na ljetnu, što automatski znači bolju upravljivost i efikasnost kočenja. Nov zimski pneumatik ima uobičajenu dubinu profila od 8 milimetara i pet puta više odvodnih kanala i šara od ljetnih, što omogućava učinkovitije izbacivanje i odvođenje vode na stranu i iza gume. Prema jednom istraživanju, zaustavni put automobila koji vozi brzinom od 80 kilometara na sat po snijegu je za čak 42 metra kraći ako imate zimske gume.

 

U toku je promotivna zimska kampanja u svim našim poslovnicama širom BiH, gdje kupovinom 2 zimske PROFIL gume, gratis dobijate montažu i balans guma.

 

 

ZIMSKI ASORTIMAN

Počela je i promotivna prodaja antifriza, metlica brisača, grijača za automobile i ostalih sezonskih artikala.

Zatražite Auto Milovanović RED SPOT karticu pogodnosti u našim prodajnim objektima širom BiH.

Besplatni info telefon 0800 51 053

Kupujte iz prve ruke!

Posted in Opšte.